Kısmi Zamanlı Çalışma ve Yemek Bursu Hakkında
17.09.2024

Değerli Öğrencilerimiz,

Kısmi zamanlı çalışmak ve/veya yemek bursu almak istemeniz halinde taşınması gereken şartlar ve başvuru formları aşağıdaki gibidir.

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA

2024-2025 Öğretim yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci başvuruları başlamıştır. Kısmi Zamanlı Öğrenci çalışma süresi 01 Kasım 2024 tarihinde başlayacak ve 14 Haziran 2025 tarihinde sona erecektir.

Son Başvuru Tarihi : 11 Ekim 2024

Başvuru Yeri : Fakülte Öğrenci İşleri

KISMI ZAMANLI ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERDE ARANACAK ŞARTLAR

1. Tezsiz yüksek lisans özel öğrenci hariç olmak üzere Üniversitemize kayıtlı öğrenci olmak.
  2. Disiplin cezası almamış olmak
  3. Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak.
  4. Çalışırken iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak.
  5. Yabancı uyruklu öğrenci olmamak.

KISMI ZAMANLI ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Öğrenci kimlik kartı fotokopisi.
  3. E-devlet üzerinden Müstehaklık belgesi.
  4. Türkiye Ekonomi Bankası’na ait Iban numarası (yeni hesap açtıracak öğrenciler TEB Osmangazi Şubesi’nde hesap açtırabilir. )

Kısmi Zamanlı Çalışma Başvuru Formu

YEMEK BURSU

Üniversitemiz önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim görmekte olan başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerimize 2024-2025 Öğretim yılı 01 Kasım 2024 - 14 Haziran 2025 tarihleri arasında ücretsiz bir öğün yemek bursu yardımı yapılacaktır.

Başvurmak isteyen öğrencilerin 15.10.2024 tarihine kadar Fakülte öğrenci işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yemek Bursundan Doğrudan Faydalanabilecek Öğrenciler

• Sağlık Raporuyla belgelendirmek şartıyla % 40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler;
  • Anne, baba ve kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler,
  • Yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler,
  • Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler,

Önemli Not (Yemek bursundan doğrudan faydalanabilme şartlarını taşıyan öğrencilerimizin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.)

Yemek Bursu Alamayacak Öğrenciler

• Yemek bursuna başvurmak istediği tarihte okula giriş tarihi itibariyle, bir öğretim yılı kaybı bulunan öğrenciler,
  • Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücretle çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler,
  •  Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerine,
  • Yabancı Uyruklu ve TÖMER’li öğrencilere,
  •  Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilere yemek bursu verilmez.

Yemek Bursu Başvuru Formu