- Dahili Telefon: 0 (222) 239 37 50 / 6683
- E mail:
- Özgeçmiş: YÖK Akademik Sayfası
- Avesis: https://avesis.ogu.edu.tr/4199
- Adı Soyadı ve Unvanı: Taner ERDOĞAN
- Doğum Tarihi: 23/10/1979
- Aldığı Dereceler:
Derece |
Alan |
Kurum |
Yıl |
Lisans |
Turizm / Yiyecek İçecek |
Adnan Menderes Üni. |
1998 / 2004 |
Yüksek Lisans |
Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli) |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni. |
2015 / 2017 |
Doktora |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni. |
2018 / --- |
- Kamudaki Hizmet Süresi İlk Atama Tarihi ve Unvan Terfi Tarihleri:
Unvan |
Kurum |
Tarih |
Öğretim Görevlisi |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni. |
13/09/2013 |
İdari Görevler
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET MYO Müdür Yardımcılığı (2014 - 2017).
- Diğer İş Deneyimi (Öğretim, Kamu/Özel Sektör vb.)
•2008-2009
•2009-2010
•2010-2011
•2011-2012
•2012-2013
1. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:
ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN, ARSLAN EMİN, KENDİR HAKAN, ERDOĞAN TANER (2019). Otel İşletmelerinde Yeşil Mutfak Kalitesinin (Y-Mutkal) Ölçülmesi: Nevşehir İlinde Bir Araştırma (Measuring Green Kitchen Quality (Y-Mutkal) In Hotel Businesses: A Research In Nevşehir). Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7(3), 2294-2309., Doi: 10.21325/jotags.2019.472 (Yayın No: 5290179)
2. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler:
EREN DUYGU, ERDOĞAN TANER (2019). Gastronomi Eğitimi Alan Öğrencilerin Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Bir Araştırma. UGTAK – International Gastronomy Tourism Studies Congress (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:5508539)
3. Yazılan Ulusal/Uluslararası Kitaplardaki Bölümler
Editör Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü (2020) DETAY YAYINCILIK (Ankara)