TR | EN
Öğr. Gör. Dr. Taner ERDOĞAN
Öğr. Gör. Dr. Taner ERDOĞAN
  1. Adı Soyadı ve Unvanı: Taner ERDOĞAN
  2. Doğum Tarihi:  23/10/1979
  3. Aldığı Dereceler:

Derece 

Alan 

Kurum

Yıl 

Lisans

Turizm / Yiyecek İçecek

 Adnan Menderes Üni.

1998 / 2004

Yüksek Lisans

Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)

 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni.

2015 / 2017

Doktora

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni.

2018 / ---

 

  1. Kamudaki Hizmet Süresi İlk Atama Tarihi ve Unvan Terfi Tarihleri:

Unvan

Kurum

Tarih

Öğretim Görevlisi

 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni.

13/09/2013

 

İdari Görevler 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET MYO Müdür Yardımcılığı (2014 - 2017).

 

  1. Diğer İş Deneyimi (Öğretim, Kamu/Özel Sektör vb.)

•2008-2009

•2009-2010

•2010-2011

•2011-2012

•2012-2013

           

1. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN, ARSLAN EMİN, KENDİR HAKAN, ERDOĞAN TANER (2019).  Otel İşletmelerinde Yeşil Mutfak Kalitesinin (Y-Mutkal) Ölçülmesi: Nevşehir İlinde Bir Araştırma (Measuring Green Kitchen Quality (Y-Mutkal) In Hotel Businesses: A Research In Nevşehir).  Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7(3), 2294-2309., Doi: 10.21325/jotags.2019.472 (Yayın No: 5290179)

2. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler:

EREN DUYGU, ERDOĞAN TANER (2019).  Gastronomi Eğitimi Alan Öğrencilerin Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Bir Araştırma.  UGTAK – International Gastronomy Tourism Studies Congress (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:5508539)

3. Yazılan Ulusal/Uluslararası Kitaplardaki Bölümler

Editör Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü (2020) DETAY YAYINCILIK (Ankara)